Rendelkezésükre állunk!

Korszerű fogászati rendelőink szolgáltatásait magas színvonalon biztosítjuk a felnőtt - és gyermek pácienseink részére egyaránt.

A fogászat legújabb vívmányait felhasználva pácienseinket igyekszünk fájdalommentesen, stresszmentesen kezelni.

Szolgáltatások

Preventív Fogászat

A megelőzés-prevenció a fogászat alapvető szakterülete.Az elsődleges megelőzés megvéd magától a szuvasodástól, a másodlagos megelőzés a már elkezdődott szuvasodás vagy ínysorvadás romboló hatását szünteti meg.

Részletesebben ›

Fogpótlás - protetika

A fogászat e szakterülete az elveszített fogak pótlását és így a rágóképesség,a beszéd és a szép mosoly visszanyerését eredményezi.

A kiemelhető fogpótlásokat-protéziseket-egész fogcsoportok elveszítésénél ajánljuk, amikor kevés vagy teljesen hiányzik a jó minőségű pillér. Ide tartoznak a részleges kiemelhető fogpótlások, amihez szükséges az elegendő, jó minőségű pillér és a teljes fogpótlás, amikor az egész fogsor hiányzik.

Részletesebben ›

Fémkerámia pótlások

Fémkerámia pótlások - koronák vagy hidak készítéséhez nagyon alkalmas,foleg olyan esetekben, amikor egy vagy tobb fog is hiányzik. Feltétel a jó minoségu pillérek jelenléte, amelyekhez a híd vagy az egyedulláló korona kapcsolódik. Szép az esztétikai osszhang, színben a tobbi foghoz alkalmazkodó, és rendkívul szilárd fix fogpótlás.

Részletesebben ›

Cerec - CAD/CAM

Cerec-CAD/CAM – koronák, hidak, tomések, endokoronák - ez a legmodernebb módszer, nagyon gyors, magas színvonalú, leggyakrabban a fix protetikában alkalmazott pótlásoknál ajanlott.

Részletesebben ›

Endodonció

Endodonció - gyökérkezelés-magába foglalja a gyökércsatorna tisztítását, formálását és a definitív gyökértömést. Mindez finom műszerek segítségével fájdalommentesen történik.

Részletesebben ›